Éttermek

Gasztronómia különlegességek, kulináris élmények a Gerecse szívében. Hagyományos magyaros ételek, bajor étel specialitások, házias sváb ételek, nemzetközi konyha színes ízei

 

ÖREG FAVÁGÓ KOCSMÁJA -Bajor ételkülönlegességek

favago bajor etterem

Az Öreg Favágó Kocsmája hamisítatlan bajor stílusával és ételeivel hangulatot biztosít az ide betérők számára. Az étterem külső és belső megjelenésében egy alpesi, tiroli kis kocsmát idéz, melynek berendezése egyedi, rusztikus hatású asztalosmunka. Az étterem mind két szintje légkondicionálóval és szellőzőrendszerrel biztosítja a vendégek kellemes közérzetét. A 100 férőhelyes étteremhez 50 négyzetméter terasz is hozzátartozik. A hagyományos ételek mellett, bajor ételkülönlegességek is szerepelnek. A földszinti étteremben projektorról, kivetítővásznon nézhetik a baráti társaságok a foci meccseket, illetve kitűnő hely céges rendezvényekre is.

WEB: http://www.oregfavago.hu/

 

SZIGET Étterem

sziget etterem panzio

A szezonálisan változó étlap összeállításában mindig nagy szerepet játszik a sokszínűség, a modern és a hagyományos ételek ötvözése, fűszerezése egy kis falusi ízvilággal. A megszokott finomságok mellett alkalmanként különlegességekkel kedveskednek vendégeiknek. A legjobb minőség érdekében lehetőleg mindent házilag készítenek el a szilvalekvártól a burgonya kroketten át egészen a májgombócig. A Sziget étteremben rendszeresen szerveznek falusi disznóvágást, kerti grillpartikat, folklor műsorokat, céges rendezvényeket és csapatépítéseket.

WEB: http://www.sziget-panzio.hu

 

FEHÉR HOLLÓ PIZZÉRIA

feher hollo pizzeria

A pizzéria már 15 éve működik. Péntekenként Dj-k, biztosítják a régi és az új bulizenéket .Focimeccseket és más sportműsorokat vetítenek kivetítőn, a WiFi használat ingyenes. És persze pizza, olasz ételek meg a legjobb hamburger itt található a környéken. Minden nap 12-23h-ig, kiszállítva is.

 WEB: http://www.ahollo.hu

 

MAMMA ROSA PIZZERIA

pizza mamma roza tarjan

A pizzeria Tarjánban 44 féle pizza különlgességgel várja kedves vendégeit. Tarjánban ingyenes csomagolás  házhozszállítás a környék minden településére.

WEB: http://www.venpres.hu/mamma.html