Családbarát programok

1,2,3 – kicsi vagy nagy, nem számít!

Minden felfedező kedvű gyermek megtalálja a neki valót! Állat- és növénykereső túrák izgalmas kalandokat ígérnek. A háziállat rajongókat állatfarm várja, ahol igazi kiskakas mellett számos ma már ritkán tartott állat figyelhető meg.

allatsimogatas, kisallat farm, haziallat farm

Kisállatfarm a Gerecsében - állatsimogatás, háziállatok

A lovaglás szerelmeseinek sem kell hanyagolni hobbijukat. Héregen lovas udvarház különöböző szervezett programokkal várja a sportolni vágyokat. Aki csak távolabbról szeretne gyöngyörködni a lovak szépségében, annak a lovaskocsikázást ajánljuk, így nem marad le az egyedülálló gerecsei táj nyújtotta látványról sem.

lovas program gyerekeknek

Lovaglás a Gerecsében - lovas programok, oktatás, kocsikázás

 

Picikkel érkezőknek a település közvetlen közelében is akad célpont egy rövidebb kiránduláshoz, ami akár babakocsival is teljesíthető, így míg a gyermek a csendet és a friss levegő élvezheti, a szülők is kikapcsolódhatnak.

csaladi kirandulo programok

Családi kiránduló programok - gyerekekkel, babakocsival is jól megközelíthető helyek

Hagyományőrzés iránt érdeklődők régi idők kézműves foglalkozásait tekinthetik meg a környező falvakban. Bepillanthat a kovács mesterség rejtelmeibe, asztalos, kosárfonó, szalmafonó, csipkeverés fortélyaiba. (Évente egyszer Pünkösd hétfőjén megrendezésre kerülő Kézműves napon egy helyen is találkozhat a környék kézműveseivel.)